Рожденни Дни

Видове парти
Празнични Партита
Почасово Гледане
Правила

Резерваций
Детско меню
Услуги
Полезни Съвети
Цени
Галерия

Видове ПАРТИТА

ПРАЗНУВАЙТЕ ПРИ НАС!

Предлагаме най - незабравимите партита за детски рождени дни, изпълнени с много забавление, смях, песни, танци, игри с награди, подаръци, рисунки върху лице, костюмирани герои и снимки с тях, герлянди, балони и уникален парти-блясък... Правим най – интересните и забавни тематични партита за детско парти и рожден ден – Бъни парти, Парти за принцеси, Карибско пирати, Спайдърмен парти, Парти Междузвездни войни, Нинджа парти, СЪРВАЙВЪР ПАРТИ, Пипи парти, Танцувай с нас, Уникално парти .

Заповядайте при нас и ще ви предложим още много като тях.

Важно да знаете: Когато избирате парти се съобразете с интересите и желанията на рожденика. Ще може ли той да вземе участие? Харесва ли темата която сте избрали?

Предлагаме още: Клоуни, Ди Джей, Куклен театър, Шоу спектакъл, Костюми, Фокуси, Видеозаснемане.

Tук ще видите допълнителна информация за всички партита.

Парти „ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ” – 2часа

*Стандартно парти - Препоръчваме за всяка възраст.

Забавно парти с игри, които занимават децата през цялото време с п арти музика, много смях, танци, балони.

Парти „КАРИБСКИ ПИРАТИ” – 2часа

*Препоръчваме за деца над 4г. възраст.

Хей , пирати ! Златното съкровище на капитан Анри е скрито дълбоко в морските води. Крачка по – близо ще си ти, ако откриеш картата на капитан Анри. Сертификат ще има за рожденика пират. Изненади много и награди за всичките пирати. Йо – хо – хо и бутилка ром, ела и ти на нашия купон. Истинско приключение за истински пирати - ще търсим съкровище, ще „направим ” кораб и ще тестваме твоята смелост през нашите специални препядствия.

" СПАЙДЪРМЕН " Парти – 2часа

*Препоръчваме за деца над 4г. възраст.

Безспорно, най – любимият ПАЯК на момчетата. С въже от покрива се спуска, мрежи ще плете, с всички ще играе и екшън сцени ще покаже. Елате да спасим света със СПАЙДЪРМЕН от зла беда.

" СЪРВАЙВЪР " Парти – 2часа

*Препоръчваме за деца над 7г. възраст.

С лодка до острова се добери и в играта се включи. Още в началото ще разбереш в кое племе ще се озовеш. Игри за смелост, бързина и личен имунитет, ще ти осигурят спокойствие на племенния съвет.

" КОСТЕНУРКИТЕ НИНДЖА " Парти – 2часа

*Препоръчваме за деца над 3 г. възраст. Леонардо, Рафаело, Микеланджело, Донатело – в един от тях ще се превърнеш и заедно със Сплинтер, срещу злото ще се биеш. Всичките деца в нинджа воини ще обучим, а след това мутирали чудовища ще търсим.

Парти „ТАНЦУВАЙ С НАС” – 2часа

*Препоръчваме за деца над 3г. възраст.

Щуро-детска дискотека. Обуйте си танцувалните обувки и бъдете готови за луди танци с някой от най – любимите хитове . Без дъх ще ви оставим, но после вкусничко ще се нахраним. Волумето на мах, пригответе се за много смях. Приз за на- добър танцьор.

"БЪНИ" Парти – 2часа

*Препоръчваме за деца над 3г. възраст .

Кой, ако не ТОЙ е най – любимият герой. Зайко Бъни се нарича и всеки го обича. Неуморно той лудува с всичките деца, и в топките се гмурка надолу с глава. Снимка с него направи и за спомен я пази.

Парти за "ПРИНЦЕСИ" – 2часа

*Препоръчваме за принцеси до 8г. възраст.

Истинска принцеса поканй, за да дойде да те поздрави. С вълшебна пръчка ще докосне тя, всичките добри деца. Момиченцата сладки в принцеси ще превърне тя, а момчетата ще кавалерстват на всички до една. Приказка си избери и принцеса истинска бъди. Рисунки , грим и много изненади за любимите ни малчугани.

Парти " МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ " – 2часа

*Препоръчваме за джедаи над 5г. възраст.

Доброто или злото, кое ще победи? То е ясно, щом в джедай ще сепревърнеш ти. Дарт Вейдър ще те посети, за звездни битки приготви се ти.

И нека силата бъде с теб!

Парти " ИЗНЕНАДА " – 2часа

*Препоръчваме за деца над 7г. възраст. Това парти не може да се опише с думи. Заповядайте на място в клуба за да Ви го разкажем и покажем.

„У НИКАЛНО” парти – 2часа

*Препоръчваме за всяка възраст. Щ е изработим по ваша поръчка парти, което да отговаря на уникалните интереси на вашето дете. Ще направим този Р ожден Ден наистина специален с игри, костюми и награди по поръчка. Само ни кажете темата, ние ще я доразвием. Вижте едно от любимите ни уникални детски партита.

 


За нас За Децата За Мама и Татко Контакти
За нас За Децата За Мама и Татко Контакти
За нас | За децата | За мама и татко | Контакти www.bunny-bg.com | Уеб Дизайн:

Всички права запазени - ФАН ФОР КИДС ООД ©2006